Saltar al contenido

Bigger than us

Flore Vasseur, 2021, França, 95′, VOSE

MIRA EL TRÀILER AQUÍ

Joves de tot el món s’enfronten a problemes que a primera vista poden semblar inconnexos, com l’alteració del clima, la retallada de la llibertat de premsa, la injustícia social, la inseguretat alimentària, els abusos dels drets humans i la falta d’accés a l’educació. Creuen que hi ha una manera diferent i millor de fer les coses, i tenen solucions. Per exemple, Melati: ella i la seva germana van aconseguir que es prohibís la venda de bosses de plàstic i productes d’un sol ús a Bali.

En aquesta pel·lícula optimista, Melati, que ara té 20 anys, viatja pel món visitant companys activistes, joves que estan canviant i a vegades salvant vides, encara que no sempre surten en les notícies. Una d’elles és Mary, que va anar a Grècia per a ajudar els refugiats que arriben amb vaixell. Vol estar segura que ha fet tot el que és a la seva mà per a millorar la situació, per petita que sigui la seva contribució.

A Malawi, Líban, el Brasil, Uganda i els Estats Units, Melati coneix a alguns dels joves que, arriscant les seves pròpies vides, intenten corregir els errors comesos per les generacions anteriors. D’on treuen la seva força? Què els motiva?

dv 11 novembre, 19.30h
Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú